Съвети

  • Начало
  • Съвети
  • МЕЧТАЙТЕ – И МЕЧТИТЕ ВИ СЪС СИГУРНОСТ ЩЕ СЕ ИЗПЪЛНЯТ

МЕЧТАЙТЕ – И МЕЧТИТЕ ВИ СЪС СИГУРНОСТ ЩЕ СЕ ИЗПЪЛНЯТ

Category: Съвети

Това е заключението (или научно откритие) на израелски учени от университета Бар-Илан, които наскоро са приключили голямо проучване на човешкия мозък с помощта на метода на микрополяризация в неговите фронталните дялове.

Този метод се основава на въздействието върху човешкия мозък с малък постоянен ток, като по този начин се променя неговото функциониране. Това е позволило на учените да определят, че именно фронталните дялов отговарят за изпълнението на бъдещи планове и в същото време именно тези части от мозъка се активират при мечтаене.

Учените са заключили, че, тъй като за мечтите и тяхното изпълнение отговаря една и съща част от мозъка ни, трябва само да се мечтае, по-често и по-интензивно – и мечтите със сигурност ще бъдат изпълнени!

В същото време учените посочват, че мечтите често остават на ниво въображение, тъй като човек не ги обвързва с изпълнение. Сякаш разделя едното от другото поради липсата на вяра. Не случайно в християнството се казва : според вярата ви ще ви бъде дадено.

Оказва се, че безусловната вяра на човека може да реализира всяка, дори и най-фантастичната мечта.

LEAVE A REPLY

error: Копирането без позволение е забранено!